ZALOGUJ SIĘ REJESTRACJA

Family Snow Camp 8-15.02.2020

Ocena: - gwiazdka gwiazdka gwiazdka gwiazdka gwiazdka Zaloguj się aby ocenić
ZAWIERA KURS / SZKOLENIE
tagi: familysnow
<
CENA OD: 2950PLN/os Terminy i ceny
Miejsce: Val di Sole
Więcej wyjazdów do Val di Sole
Strona WWW

Uczestnicy

gdkopacz@gmail.com

gdkopacz@gmail.com

Warszawa, Polska
Wiek: 55
+ 1 osób

sylwia_sz

sylwia_sz

Warszawa, Polska
Wiek: 45
+ 1 osób

agnieszkamalinowska-herra@wp.pl

agnieszkamalinowska-herra@wp.pl

Warszawa, Polska
Wiek: 50
+ 2 osób

cardash

cardash

Warszawa, Polska
Wiek: 43
+ 3 osób

forum wydarzenia

 Brak dyskusji

Lista miejsc
do wydarzenia

Zdjęcia

herra

Relacje uczestników

Brak relacji

Filmy

Brak filmów

Dojazd

własny

Atrakcje:

snowboard, narty

Cena zawiera:

Cena zawiera:
-7 noclegów
-wyżywienie – 2 posiłki dziennie: śniadanie, obiadokolacja
-ubezpieczenie KL, NNW + narciarsko/snowboardowe
-opieka rezydenta na miejscu
-Aperitif powitalny
-degustacja regionalnych serów i specka – Pejo paese – w Azienda Agricola CASA NOVA – połączona z zakupami
-1 x 7 daniowa uroczysta kolacja w hotelu
-Zestaw Wellness (miękki ręcznik wellness, kapcie i naturalnej torba jutowa)
-Bezpłatny dostęp do krytego i odkrytego centrum odnowy biologicznej i siłowni
-Fiaccolata na stoku Biancaneve z grzanym winem i jazdą nocną
-degustacja GRAP – słynnej destylarni MARZADRO – prezentacja i historia produkcji
-program animacyjny i inne atrakcje dla dzieci oraz dorosłych (opisane poniżej w ofercie)

Cena nie zawiera:

Cena nie zawiera:
* 15€ taksa klimatyczna (osoba)
* 5€ kaucja zwrotna za skipass
* szkolenia snowboardowo-narciarskiego
* Karnety 6-dniowe:
● 232€ dorośli
● 172€ osoby urodzone po 30.11.2003
● gratis dzieci ur. po 30.11.2011 (z 1 rodzicem płacącym)
Ski Pass 3+3: 6 dni: 3 dni Pejo 3000 + 3 dni SUPERKIRAMA – dowolnie w całym VAL DI SOLE – 380 km tras

Opis

Aktualna oferta pod TYM LINKIEM.

Terminy

Tego terminu nie można już zarezerwować!
Cena: 2950 PLN
Uczestnicy: 60
Wolne miejsca: > 10
Zaliczka: 885,00 PLN

Mapka

comments powered by Disqus